Το όραμα της δικηγορικής εταιρείας «TheLawFirm»
 

Ξεκινώντας τη δημιουργία του Γραφείου μας, ένα ήταν το βασικό αξίωμά μας: Η δικηγορία δεν είναι βιομηχανία, ούτε φασόν. Η σχέση πελάτη-δικηγόρου δεν είναι εμπορική. Είναι σχέση εμπιστοσύνης και σεβασμού, σχέση ανθρώπινη πάνω από όλα.

Ο πελάτης που επιζητά νομικές υπηρεσίες και υποστήριξη δεν είναι ο καταναλωτής που εισέρχεται σε πολυκατάστημα, για να εξυπηρετηθεί από τον πρώτο διαθέσιμο υπάλληλο. Ο πελάτης που ζητά νομικές υπηρεσίες οφείλει να εξυπηρετηθεί από το δικηγόρο που ο ίδιος επιλέγει και όχι από τον δικηγόρο που θα επιλέξει κάποιος άλλος γι’ αυτόν, τις περισσότερες φορές εν αγνοία του.

Οι εταίροι και συνεργάτες μας προέρχονται από μεγάλες ελληνικές δικηγορικές εταιρείες, έχουν συμβουλεύσει νομικά τις σπουδαιότερες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις και έχουν χειρισθεί σθεναρές αντιδικίες μεγάλου οικονομικού αντικειμένου. Έχοντας αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία και έχοντας συνεργαστεί με σημαντικούς και καταξιωμένους Δικηγόρους, οι ιδρυτές του Γραφείου μας αποφάσισαν να το συστήσουν με φιλοσοφία και προσανατολισμό στο να προσφέρουν στους πελάτες, είτε αυτοί είναι ιδιώτες, είτε εταιρείες, απολύτως εξατομικευμένες και άρτιες νομικές υπηρεσίες.

Στο Γραφείο μας η υπόθεσή σας δεν θα «διεκπεραιωθεί» απλώς. Η υπόθεσή σας θα γίνει δική μας υπόθεση, την οποία θα χειριστούμε προσωπικά, σεβόμενοι απόλυτα την ιδιομορφία της και τιμώντας την εμπιστοσύνη που θα μας επιδείξετε.

Έχουμε αποκτήσει και αποκτούμε καθημερινά την εμπειρία που χρειάζεται, για να χειριστούμε με ειλικρίνεια και συνέπεια την υπόθεσή σας με τις δυνατότητες και τα μέσα που μας διαθέτει το ανθρωποκεντρικό Γραφείο μας που εξελίσσεται μέσα από την πελατεία του και γιγαντώνεται με την εμπιστοσύνη που χτίζεται από την ιδιαίτερη σχέση δικηγόρου-πελάτη.

Για εμάς σημασία έχει η ειλικρίνεια απέναντι στον πελάτη. Σημασία έχει η ακούραστη υπεράσπιση των συμφερόντων του και η προσπάθεια για την επιτυχία με τον πρόσφορο και αποτελεσματικό τρόπο, όσος κόπος κι αν χρειαστεί για να την αγγίξουμε. Πρωταρχικός σκοπός μας είναι το ουσιαστικό αποτέλεσμα, η ουσιαστική προάσπιση των δικαιωμάτων και συμφερόντων του πελάτη μας. Αν και η παρουσία μας στις δίκες και τα ακροατήρια των Δικαστηρίων είναι καθημερινή, εξαντλούμε πάντα τα περιθώρια για εξωδικαστική επίλυση. Διότι θέλουμε να κερδίσουμε την υπόθεση, όχι μόνο τη δίκη. Θέλουμε να λύνουμε το πρόβλημα, όχι να το διαιωνίζουμε.

Ιδρύσαμε το Γραφείο μας με όρεξη για δουλειά και δημιουργία. Μας ενθάρρυναν οι πελάτες και συνεργάτες μας. Δώσαμε και δίνουμε την υπόσχεση να είμαστε παρόντες, με υπομονή, καλή θέληση και ειλικρινή διάθεση για να αντιμετωπίζουμε μαζί τους, ως νομικοί παραστάτες, τα προβλήματα που ανακύπτουν, ιδίως αυτές τις δύσκολες εποχές για τον τόπο και την κοινωνία μας… Και να το κάνουμε με ευθύτητα και δίχως νομικές αλχημίες…